Schoonheidssalon Marian Droste in Oldenzaal

Schoonheidssalon Marian Droste: Professionele schoonheidsspecialiste.

Over Schoonheidssalon Marian Droste

Schoonheidssalon Marian Droste valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Oldenzaal.

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Schoonheidssalon Marian Droste aan het juiste adres.

De eigenaresse van Schoonheidssalon is Marian Droste. Marian is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2003. Marian heeft na de opleiding enige tijd ervaring opgedaan in diverse salons. Marian is vanaf februari 2007 gestart met haar eigen salon 'Schoonheidssalon Marian Droste' in Oldenzaal.

Marian haar specialisatie en belangstelling gaan uit naar mensen met een rijpere huid. Zo geeft een aangepaste gezichtsmassage en een bindweefselmassage ook bij de rijpe huid de juiste resultaten. Maar ook mensen met een jongere huid zijn bij Marian aan het goede adres.

Heeft u nog een vraag? Of wilt u meer te weten komen over de producten of over de aangeboden behandelingen? Neem dan gerust even contact met op of neem een kijkje op de website. U zal altijd vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Marian Droste uit de rubriek schoonheidssalon uit Oldenzaal is gevestigd aan de Bernard van Meursstraat 77 in Oldenzaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20308585.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Marian Droste zijn o.a. :