Schildersbedrijf Tim Grundel in Oldenzaal

Schildersbedrijf Tim Grundel | De vakman voor particulieren en bedrijven.

Over Schildersbedrijf Tim Grundel

Schildersbedrijf Tim Grundel valt onder de rubriek schilder in Oldenzaal.

De schilders van Tim Grundel zijn dé vakmannen als het gaat om binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en behang. Schildersbedrijf Tim Grundel werkt graag voor particulieren en bedrijven en voeren werkzaamheden met name uit de regio Twente. Schildersbedrijf Tim Grundel houdt van doorwerken, leveren strak schilderwerk en laten uw woning of bedrijfsgebouw netjes achter. Schildersbedrijf Tim Grundel gaat samen met de klanten overleggen over de kleuren en materiaalkeuze zodat een optimaal resultaat wordt behaald waar u lang plezier van heeft.

Schilderwerk:

Goed schilderwerk is meer dan een likje verf. De ondergrond is net zo belangrijk. schuren, grondverf en aflakken zorgen er samen voor dat u de schilders de komende jaren niet weerziet. Goed binnen- en buitenschilderwerk brengen uw woning tot leven en beschermen tegen weersinvloeden. Het gaat natuurlijk niet alleen om het verfraaien van uw woning of pand. De bescherming van kwetsbare onderdelen zoals hout- en ijzerwerk is even belangrijk. Om optimale bescherming te geven gebruikt Schildersbedrijf Tim Grundel uitsluitend de beste materialen.

Garantie op schilderwerk wordt door de schildersbranche/organisatie (bedrijfschap) op de uitvoerende bedrijven gelegd. Deze is standaard en deze kan met een tussenliggende beurt verlengd worden met nog eens 2 jaar.

Behang en wandafwerking:

Voor de afwerking van wanden en plafonds zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Schildersbedrijf Tim Grundel brengt zowel 'eenvoudig' behang aan als ook exclusieve wandafwerking. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

- Glasweefsel (diverse soorten)

- Glasvlies voor een super gladde afwerking

- Fotobehang

- Behang

- Sauswerk

- Stucwerk

- Structuurverf

- Plafond/wand sierlijsten Nomastyl

Naast deze toepassingen kunnen eenvoudige hulpmiddelen zoals een spons, spatel of lapjes rol ook verbluffende resultaten geven. Wat uw wensen ook zijn, Schildersbedrijf Tim Grundel voert ze uit en geven u vakkundig advies.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schildersbedrijf Tim Grundel uit de rubriek schilder uit Oldenzaal is gevestigd aan de Schapendijk 38 in Oldenzaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20988177.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Schildersbedrijf Tim Grundel zijn o.a. :