Roessink Ongediertebestrijding Twente in Goor

Roessink Ongediertebestrijding Twente | Uw KAD gecertificeerde partner bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte in Twente, Salland en de Achterhoek.

Over Roessink Ongediertebestrijding Twente

Roessink Ongediertebestrijding Twente valt onder de rubriek ongediertebestrijding in Oldenzaal.

Erik Roessink van Roessink Ongediertebestrijding Twente zet graag zijn expertise in, om uw huis en/of bedrijf plaagdier vrij te maken. Of het nu gaat om ratten, muizen of mollen komt Roessink Ongediertebestrijding Twente graag langs voor inspectie en bestrijding en geven zij daarnaast ook weringsadvies.

Roessink Ongediertebestrijding Twente bestrijden wespen, maar redden bijen. Zit je net lekker te genieten van een glas drinken en hop daar zijn ze, wespen. Het woord alleen al laat sommige mensen opspringen en om zich heen slaan. Klein van stuk maar voor sommige mensen angstaanjagend groot. De kans bestaat dat er dan een nest in de buurt zit. Dat kan bij jezelf zijn maar ook in de directe omgeving. Zeker als het niet een incidentele wesp is die ''toevallig'' afkomt op zoetigheid.

Belangrijkste tip: Blijf rustig, want hoe meer jij je beweegt hoe meer zweet en hoe meer zweet hoe interessanter jij voor de wesp bent.

Nu bij elke wespenbestrijding GRATIS BLOEMENZAAD!

Wist je dat ziekte verspreid worden door plaagdieren? Heel bekend is de pest die verspreid werd door vlooien op ratten. Ook het hantavirus is een bekende. Deze wordt overgedragen door speeksel van ratten en muizen op de mens. Sinds 2014 krijgt het RIVM meer meldingen van mensen die hier ziek door kunnen worden. Ziektes die worden verspreid door plaagdieren is nu actueler dan ooit.

Omdat Roessink Ongediertebestrijding Twente als bestrijdingstechnicus steeds minder mogen werken met giftige bestrijdingsmiddelen is preventie essentieel.

Kun je ongedierte buiten je pand houden dan scheelt dit in de vervuiling van je pand, is er minder kans dat ziekte worden overgebracht of dat kabels worden aangevreten.

Bestrijdingstechnicus van Roessink Ongediertebestrijding Twente let daarom op hygiƫne, bouwtechnische aspecten en eventueel toe te passen maatregelen. De adviezen verwerken zij in hun digitale logboek inclusief fotomateriaal.

Roessink Ongediertebestrijding Twente vinden het belangrijk om mensen bewust te maken van nut en noodzaak van preventie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Roessink Ongediertebestrijding Twente uit de rubriek ongediertebestrijding uit Oldenzaal is gevestigd aan de Spenkeling 6 in Goor. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-86495102.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij Roessink Ongediertebestrijding Twente zijn o.a. :