Remie Begeleiding & Coaching in Almelo

Persoonlijk, betrokken en op maat!

Over Remie Begeleiding & Coaching

Remie Begeleiding & Coaching valt onder de rubriek coaching in Oldenzaal.

Remie Begeleiding & Coaching bestaat sinds 1 januari 2010. Vanaf die tijd ben ik met persoonlijke begeleiding in de 14 Twentse gemeenten en omstreken gestart, vanuit mijn wens om cliëntgerichte begeleiding en begeleiding op maat te kunnen bieden.

Ik ben Erik en ik sta voor eigen regie in handen van de cliënt. Korte lijnen tussen u als cliënt en mij als begeleider. Ook jij telt mee in deze maatschappij. Ook jouw verhaal of hulpvraag mag gehoord worden. En er zijn geen wachttijden, je kunt je elk moment bij mij aanmelden. Ik vind het belangrijk dat er te allen tijde persoonlijk contact is, wanneer de cliënt hier behoefte aan heeft.

Wat ik samen met de cliënt wil bereiken is dat hij of zij weer de regie over zijn of haar leven terug in handen krijgt. Waar ik een stukje mee mag lopen in het leven van de cliënt en de juiste handvatten mag geven om verder te komen.

Ik hanteer het 8-fasenmodel als methode om cliënten te begeleiden met het doelgericht werken aan hun toekomst. Het gaat om een stapsgewijze individuele begeleiding, waarbij de gehele situatie en de vraag van de cliënt centraal staat.

Aanmeldingsfase: Intakefase: een nadere kennismaking tussen de cliënt en de persoonlijk begeleider. Opnamefase: de opbouw van het begeleidingstraject aan de cliënt. Analysefase: analyse van het functioneren van de cliënt op 7 leefgebieden. Planningsfase: het opstellen van een begeleidingsplan. Uitvoeringsfase: de uitvoering van het begeleidingsplan. Evaluatiefase: een terugblik op de uitvoeringsfase. Uitstroomfase: de afronding van het begeleidingstraject.

De fasen hebben betrekking op 7 leefgebieden: - Zingeving. - Wonen. - Financiën. - Sociale relaties. - Lichamelijke gezondheid. - Psychische gezondheid. - Werk & activiteiten.

Wie kan bij mij terecht: Particulier: Je kunt mij inhuren voor uiteenlopende hulpvragen. Van huiswerkbegeleiding tot activiteitenbegeleiding en van samen boodschappen doen tot het aanleren van persoonlijke vaardigheden. Particuliere begeleiding is altijd maatwerk, kan fysiek of online en daarnaast is iedere hulpvraag bespreekbaar. Bedrijven en organisaties: Bedrijven en organisaties kunnen mij flexibel inhuren voor uiteenlopende werkzaamheden of projecten gericht op het begeleiden en coachen van mensen. Denk hierbij aan (speciaal) onderwijsinstellingen, zorginstellingen, professionele zelfstandigen of ondernemingen die sociaal maatschappelijk ondernemen.

Ik werk samen met gemeenten, (zorg)instellingen, het (speciaal) onderwijs en professionele zelfstandigen. Op deze wijze wordt synergie gerealiseerd uit het (professionele) netwerk om een cliënt. Ik vind een goede samenwerking tussen verschillende disciplines belangrijk om een zo goed mogelijk resultaat te bewerkstelligen. Mogelijk vindt u bij mij de begeleiding waarnaar u op zoek bent voor een cliënt van uw instelling. Neem gerust contact met mij op of maak direct een gratis afspraak.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Remie Begeleiding & Coaching uit de rubriek coaching uit Oldenzaal is gevestigd aan de Poortmanstraat 16 in Almelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41187372.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Remie Begeleiding & Coaching zijn o.a. :