Mindset Twente Coaching in Enschede

Coaching praktijk voor de particuliere en de zakelijke markt

Over Mindset Twente Coaching

Mindset Twente Coaching valt onder de rubriek coaching in Oldenzaal.

Astrid Swint is de drijvende kracht achter Mindset Twente Coaching. Ik ben coach en begeleid met volle aandacht, onbevooroordeeld en ben direct op de momenten waar dat nodig is.

Voor mij is coaching een persoonlijk ontwikkelingsproces, deze wordt ingezet om een lange termijn verandering te realiseren.

Mindset Twente Coaching gebruikt 3 pijlers en die zijn:

- Bewustwording

- Verantwoordelijkheid

- Resultaatgericht

Hiermee werk je naar je doel. Ik maak gebruik van verscheidene coaching instrumenten, waarbij ik soms huiswerkopdrachten meegeef om de begeleiding, bewustwording en het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.Daarnaast gebruik ik als die wens er is, elementen uit het systemisch coachen en uit de mindfulness.

Voor dat we aan de slag zouden gaan, nodig ik je altijd eerst uit voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan bij mij in de praktijk, online of telefonisch. Dit is belangrijk voor ons beiden, omdat dit de kans biedt om te ervaren of er een connectie is. En gaan we bespreken voor welk probleem of vraagstuk je komt, en welke aanpak het meest passend is voor jou. Als ik van mening ben dat het niet binnen mijn vakkundigheid past dan geef ik dat gelijk aan en help ik je desgewenst bij het vinden van een juist alternatief.

Ook zakelijke trajecten worden vooraf afgestemd met jou. Welke informatie wel en niet met je leidinggevende mag en kan worden gedeeld.

Zou je interesse in een coaching traject hebben? Of wil je toch wat meer nog weten? Dan kun je altijd kijken op de website of contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mindset Twente Coaching uit de rubriek coaching uit Oldenzaal is gevestigd aan de Bruggenmorsweg 10 1e verdieping in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46670437.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mindset Twente Coaching zijn o.a. :