Mindfulness Training & Coaching Marjo Asma in Oldenzaal

Mindfulness training en coaching Marjo Asma: Leef je leven!

Over Mindfulness Training & Coaching Marjo Asma

Mindfulness Training & Coaching Marjo Asma valt onder de rubriek geneeskunde uit Oldenzaal.

Mindfulness Training & Coaching Marjo Asma biedt mindfulness trainingen en coaching aan voor volwassenen en voor kinderen. Zowel in groepen (kleinschalig: max. vijf deelnemers) als individueel. Het is een vaardigheidstraining. U leert weer om uw leven te laten stromen. Omgaan met stress, verdriet, angst, etc.. Rust vinden in de drukte van uw leven, nieuwe creatieve mogelijkheden ontdekken.

U leert mindfulness te gebruiken om uw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Mindfulness wordt vaak toegepast bij mensen die lijden aan depressie, stress, burn-out, kanker, angst of eetstoornissen. Mindfulness geeft vaak een positief resultaat. Ook als "APK" geschikt! Een breintraining. Voor een betere focus. Ook sportmensen hebben baat bij de training.

U zult tijdens de mindfulness trainingen of coaching trajecten het volgende leren:

- De wereld van het ego en de wereld van pure integriteit. - Manieren om jezelf te beschermen tegen negativiteit. - Hoe spelen de emoties verzet en verlangen in jouw leven? - 45 -minuten-aandachtsoefening (bewustwording van je hele lichaam). - Grenzen stellen. - Hoe werkt de automatische piloot? - Het verzachten van lichamelijk ongemak. - Wat zijn jouw energiegevers en energienemers? - Diverse (gemakkelijke) yoga-oefeningen. - Zit- en loopaandachttraining. -Schrijfoefeningen bij de diverse onderdelen ( schrijven brengt helderheid en geeft inzicht en tegelijkertijd is het een opmerkzaamheidsoefening). - Hoe werkt stress? Stressbronnen en EHBO bij stress. - Je gedachten en gevoelens onderzoeken. - Bewust ademhalen waaronder de 3 minuten-adempauze

Bekijkt u de website voor meer informatie. Wilt u de mogelijkheden bespreken of heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mindfulness Training & Coaching Marjo Asma uit de rubriek geneeskunde uit Oldenzaal is gevestigd aan de Oude Ootmarsumsestraat 66 in Oldenzaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12040005.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Mindfulness Training & Coaching Marjo Asma zijn o.a. :