Marktplein Oldenzaal in Oldenzaal

Marktplein Oldenzaal, Verkoop je spul, zonder flauwekul.

Over Marktplein Oldenzaal

Marktplein Oldenzaal valt onder de rubriek tweedehands winkel uit Oldenzaal.

Wij zijn een uniek concept, waar jij je goederen veilig en zonder omkijken kunt verkopen! Hoe? Jij huurt bij Marktplein Oldenzaal je verkooppunt, brengt de goederen die je wilt verkopen en bepaalt de prijs. Vervolgens wordt de opbrengst van de verkochte goederen op jou rekening gestort.

Wij bieden een winkelbeleving voor iedereen. Door het gevarieerde en wisselende aanbod is er voor iedereen iets te vinden. Om het winkelen bij het Marktplein nog aantrekkelijker te maken, is er mogelijkheid om een kopje koffie te drinken in onze sfeervolle coffee corner en daarnaast is hier ook ruimte voor de kleine snuffelaars om zich te vermaken op het speelplein.

Wanneer je thuis je spullen bij elkaar zoekt kun je gelijk een verzamellijst maken. Als je dan bij Marktplein komt hoef je dit alleen nog maar over te schrijven op de sticker en op je goederen plakken. Wanneer je thuis spullen hebt staan die je wilt verkopen, kunnen wij u helpen bij deze stap.

Voor meer informatie kunt u naar onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marktplein Oldenzaal uit de rubriek tweedehands winkel uit Oldenzaal is gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 15-17 in Oldenzaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0541-297411.

Diensten en producten voor tweedehands winkel

Trefwoorden die horen bij Marktplein Oldenzaal zijn o.a. :