MAMS Catering en Foodtruck in Enschede

De cateraar voor zowel al uw buffetten als wel de foodtruck

Over MAMS Catering en Foodtruck

MAMS Catering en Foodtruck valt onder de rubriek catering in Oldenzaal.

MAMS Catering & Foodtruck | Voor als goed net iets beter mag zijn.

Bij MAMS Catering & Foodtruck, zijn we meer dan alleen een cateraar. Wij zijn uw culinaire partners, die zich inzetten om uw evenementen tot een succes te maken. Of het nu gaat om bedrijfsopeningen, recepties, bruiloften, verjaardagen of andere feesten, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De lekkerste buffet in alle vormen en maten, de foodtruck met de meest malse steaks, hamburgers XXL, Dutch oven of onze vis specialiteit zalm van de plank op open vuur gegaard.

Of het nu in onze keuken of bij de foodtruck is, we hebben de apparatuur om de smaken van onze gerechten ten volle naar boven te brengen. Onze buffetten worden niet zomaar neergezet, hier nemen we de tijd voor en kleden het leuk aan. De foodtruck waar we met de buitenkeuken staan zal u verrassen. Met de BBQ, wokbranders, pasta koker en uitgifte buffetten is er heel veel mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden. Gratis vrijblijvend advies voor al uw catering.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MAMS Catering en Foodtruck uit de rubriek catering uit Oldenzaal is gevestigd aan de Elferinksweg 87 in Enschede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27535470.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij MAMS Catering en Foodtruck zijn o.a. :