Lieve Dotjes in Denekamp

Lieve Dotjes: Specialist in naamcadeaus. Voor iedereen het perfecte cadeau.

Over Lieve Dotjes

Lieve Dotjes valt onder de rubriek webshop uit Oldenzaal.

Zoekt u een specialist in het borduren en bedrukken van naamcadeaus? Dan bent u bij Lieve Dotjes aan het juiste adres. Een naamcadeau, voor iedereen het perfecte cadeau!

Wilt u als (kraam)cadeau iets origineels geven? Bij Lieve Dotjes vindt u de leukste originele, bedrukte en geborduurde cadeaus. U kunt kiezen uit vele soorten naamcadeaus. Hieronder ziet u onder andere waar u uit kunt kiezen:

- Omslagdoeken, badjassen, slabs, rompers, spuugdoekjes, knuffels, verjaardagscadeaus, huwelijkscadeaus, vaderdag cadeaus, moederdag cadeaus en meer.

U kunt de cadeaus gemakkelijk en snel online via de webshop bestellen. Op de website kunt u zien uit welke lettertypes, kleuren en borduurvlies u kunt kiezen. Zo kunt u het cadeau zo maken zoals u wenst.

Renilde Heinink is de drijvende kracht achter Lieve Dotjes. Heeft u speciale wensen voor een borduurwerk? Dan kunt u dit aan Renilde doorgeven. Zij gaat graag voor u aan de slag!

U kunt de website/webshop bekijken voor meer informatie en het aanbod. Heeft u een vraag aan Lieve Dotjes? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lieve Dotjes uit de rubriek webshop uit Oldenzaal is gevestigd aan de Hakselaar 25 in Denekamp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25287476.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Lieve Dotjes zijn o.a. :