Leef! Oldenzaal in De Lutte

Leef! Oldenzaal: Een ontspannen lichaam voor iedereen.

Over Leef! Oldenzaal

Leef! Oldenzaal valt onder de rubriek massage uit Oldenzaal.

De drijvende kracht achter Leef! Oldenzaal is Ellis Bogers. Ellis is sinds 2017 een gediplomeerd sportmasseur. Wilt u ook graag een ontspannend lichaam? Dan bent u bij Leef! Oldenzaal aan het juiste adres.

U kunt bij Leef! Oldenzaal terecht voor diverse massages. Op de website ziet u de duur en prijzen van de massages terug. Het gaat om de volgende massages:

- Benen massage (voorkant/achterkant).

- Rug-, nek- en schouder massage.

- Volledige massage (sport- of ontspanningsmassage).

Bij Leef! Oldenzaal kunt u ook kiezen voor een strippenkaart. U kunt kiezen voor een strippenkaart van 10 behandelingen (30 minuten) of een strippenkaart van 10 behandelingen (60 minuten).

Tijdens het kennismakingsgesprek zal Leef! Oldenzaal de lichamelijke gesteldheid doornemen en uitleg over de massage geven. Voor of tijdens de massage kunt u aangeven welke lichaamsdelen meer aandacht nodig hebben. Tijdens de massage zal uw lichaam afgedekt worden met handdoeken en alleen het deel wat gemasseerd wordt zal ontbloot worden.

Heeft u een vraag aan Leef! Oldenzaal? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leef! Oldenzaal uit de rubriek massage uit Oldenzaal is gevestigd aan de Koppelboerweg 9 in De Lutte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50839938.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Leef! Oldenzaal zijn o.a. :

Nieuws van Leef! Oldenzaal in De Lutte

Zwangerschaps- massage

Zwangerschaps- massage

Je kunt nu ook bij Leef! terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage!