Kruidenatelier de Roode Beuck in Oldenzaal

Kruidenatelier de Roode Beuck uit Oldenzaal heeft geen profiel.

Wat doet Kruidenatelier de Roode Beuck in Oldenzaal

Kruidenatelier de Roode Beuck is een workshops uit Oldenzaal. Men is gevestigd aan de Lossersestraat 198. Het telefoonnummer van Kruidenatelier de Roode Beuck in Oldenzaal is 06-17986161.

Is Kruidenatelier de Roode Beuck in Oldenzaal uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Oldenzaalonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Kruidenatelier de Roode Beuck in Oldenzaal valt onder de rubriek workshops. Een workshops uit Oldenzaal levert onder andere :

Mijn naam is Evelien van Duijn-Essenhuis. Kruidenvakvrouw en het gezicht achter Kruidenatelier de Roode Beuck. Met heel veel plezier neem ik van jong tot oud mee de natuur in om te laten zien en te laten ervaren wat bloemen, planten en bomen voor ons kunnen betekenen. Een boswandeling kan zo veel meer voor je doen dan alleen een frisse neus halen. Om ons heen groeien volop kruiden in het wild die een zeer voedzame en smaakvolle aanvulling kunnen zijn in ons eten of die we geneeskrachtig kunnen inzetten, bijv. bij een verkoudheid of griep. Door de verschillende activiteiten die ik organiseer wil ik graag mensen inspireren om zelf weer kruiden te gaan gebruiken in het hier en nu, zoals we eeuwenlang hebben gedaan. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review