Irene Inspireert in Oldenzaal

Op weg naar een gezonde levensstijl!

Over Irene Inspireert

Irene Inspireert valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Oldenzaal.

Mijn naam is Irene Slagmolen, gewichtsconsulente in Oldenzaal. Wilt u weer een gezond en evenwichtig voedingspatroon maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken, dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Ik begeleid u graag met het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding en gezondheid, wat zijn gezonde maaltijden en hoeveel mag ik hiervan zijn vragen die veel mensen hebben, logisch want velen zien door de bomen het bos niet meer. Wanneer u zich in de maand augustus of september aanmeld bij mij krijgt u een gratis eetmaatje kado, hiermee kunt u de porties op een gemakkelijke en precieze manier afmeten.

Wilt u een paar kilootjes kwijt dan gaan we hier samen mee aan de slag, samen gaan we ervoor zorgen dat u uw doel behaalt! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Irene Inspireert uit de rubriek gezondheidscentrum uit Oldenzaal is gevestigd aan de Steenstraat 44 in Oldenzaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19582534.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Irene Inspireert zijn o.a. :

Nieuws van Irene Inspireert in Oldenzaal

Irene Inspireert gewichtsconsultatie

Irene Inspireert gewichtsconsultatie

Een gezond gewicht bereiken en behouden!