Harma Bodde Uitvaartverzorging in Hengelo

Voor persoonlijke begeleiding.

Over Harma Bodde Uitvaartverzorging

Harma Bodde Uitvaartverzorging valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Oldenzaal.

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden in uw omgeving van een dierbare komen er veel zaken bij kijken die geregeld moeten worden, uiteraard moet er naast de regelzaken ook ruimte zijn voor verdriet. Ik vind persoonlijke aandacht en directe betrokkenheid vind ik erg belangrijk en dat kan ik u als zelfstandig uitvaartverzorger bieden.

Om u en de nabestaande de tijd te geven om te kunnen rouwen zullen we alles stap voor stap samen regelen, uiteraard staan de wensen van de overledene en uw wensen bovenaan. Wanneer ik de eerste keer bij u langskom zullen we de tijd van de uitvaart gaan bespreken en zal de familie de kist gaan uitzoeken, we zullen tevens de plek van de opbaring bespreken.

De dagen erna zal ik samen met u en de familie de details van de uitvaart bespreken, uit ervaring weet ik dat het op deze manier veel rust geeft bij de familie. Ik neem graag zo veel mogelijk zorg voor u uit handen maar uiteraard behoudt u de vrijheid om zelf de zaken te regelen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan een kijkje op mijn website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Harma Bodde Uitvaartverzorging uit de rubriek uitvaartverzorging uit Oldenzaal is gevestigd aan de Breemarsweg 277 in Hengelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46414516.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Harma Bodde Uitvaartverzorging zijn o.a. :